Bewegen is gezond, daar zijn we het ongetwijfeld over eens. Toch is het voor de ene persoon makkelijker om ‘bewegen of sport’ in zijn/haar leven op te nemen, dan voor een ander. U kunt een ziekte hebben waardoor het bewegen moeilijker gaat? Mogelijk werkt u nog aan uw herstel? Of bent u fysiek zeer goed in staat om te sporten, maar vindt u het lastig om dit regelmatig te doen?

Op onze fysiotherapiepraktijken in Enschede Roombeek, Losser en Oldenzaal bieden wij diverse sportprogramma’s aan, waar u onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt sporten. Bij aanvang van het sporten bij FITclinic heeft u altijd een intakegesprek. Zo zorgen we er samen voor dat het sport-/beweegprogramma aansluit bij uw mogelijkheden en stellen we samen haalbare doelen. Dit houdt het sporten leuk en gezond.

FITness bij FITclinic

Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat