Beste patiënt,

Wij kunnen en mogen u gewoon weer behandelen op onze fysiotherapiepraktijken in Enschede, Losser en Oldenzaal. Toch zal de zorg aan u er iets anders uit zien dan dat u van ons gewend bent, dit om er samen voor te zorgen dat we een eventuele besmetting met corona voorkomen.

  • Dit betekent dat indien u of één van of gezinsleden/naasten momenteel of in de afgelopen 10 dagen één van de volgende symptomen; neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38°C) heeft ervaren. Wij u verzoeken dit te melden bij uw behandelaar en/of ons Secretariaat om te overleggen hoe wij uw (vervolg)afspraak het beste kunnen voortzetten. In enkele gevallen kan het voorkomen dat wij uw (vervolg)afspraak via (beeld)bellen laten plaatsvinden;
  • Wij u vragen om voor en na uw afspraak op onze praktijk uw handen te wassen met water en zeep;
  • Wij u vragen om uw eigen handdoeken (2) mee te nemen naar uw afspraak op onze praktijk;
  • Wij uw tijdelijk geen koffie/thee of andere drank kunnen aanbieden tijdens uw bezoek;
  • Wij uw tijdelijk geen hand kunnen geven;
  • Wij u uitdrukkelijk verzoeken om binnen onze praktijk de geldende RIVM richtlijnen op te volgen.

Ons streven blijft uiteraard om u binnen de gestelde richtlijnen van het RIVM en onze brancheorganisatie; de beste fysiotherapie te leveren. De veiligheid en gezondheid van iedereen staat hierbij voor ons voorop.

Wanneer u minder mobiel bent en ‘fysieke’ hulp nodig heeft om onze praktijk te bezoeken, belt u dan alstublieft met ons Secretariaat zodat we samen kunnen overleggen hoe dit voor u te organiseren is T. 053 436 67 66

Groepslessen en/of sporten bij ons op de praktijk(en)

De groepslessen en individuele begeleiding van (sport)oefeningen in onze praktijk(en) vinden plaats volgens de geldende richtlijnen van het RIVM en de regels van onze brancheorganisatie. Uw behandelaar zal u hierover informeren; zo houden wij waar mogelijk afstand en wordt de (oefen)apparatuur na elk gebruik schoongemaakt.

Graag maken wij u er op attent dat de kleedruimtes en douchefaciliteiten in verband met deze regels gesloten zijn. Wij vragen u uw sportkleding thuis aan te doen en voor en/of na afloop van het sporten ‘als groep’ geen gebruik te maken van de wachtkamer; zoals we dat voor de corona-maatregelen deden, om ter afsluiting van de les gezamenlijk een kop koffie/thee of glas water te drinken.

We vertrouwen erop dat wanneer we ons samen aan de richtlijnen houden, we samen in de nabije toekomst dit weer kunnen doen.

Uw afspraak afzeggen i.v.m. corona

Indien u vanwege klachten m.b.t. het coronavirus uw afspraak dient te annuleren, brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.