Op 8 maart is de handtekening gezet en nu is dan ook het moment aangekomen dat we het officieel bekend kunnen maken. Wij: Manon Borghuis, Ton Wigger en Judith Spijker zijn de nieuwe eigenaren van FITclinic fysiotherapie. Wij mogen ‘het roer’ overnemen van Paul Weltevreden, die al meer dan 17 jaar eigenaar is geweest van het familiebedrijf.

Gezamenlijk zijn wij al ruim 34 jaren actief als gespecialiseerd fysiotherapeut bij FITclinic en hebben de groei van de praktijk van dichtbij mogen meemaken. Toen wij de kans kregen om het eigenaarschap over te mogen nemen zijn we daar vol enthousiasme voor gegaan.

Als nieuwe eigenaren delen wij de missie en visie van FITclinic en kijken we er naar uit om verder te bouwen aan ons team, de praktijken en onze zorgverlening. En vooral dat voort te zetten wat aan kwaliteit, expertise en betrokkenheid in de afgelopen jaren is opgebouwd met patiënten, verwijzers, het team van therapeuten, collega zorgverleners en relaties. We zijn er dan ook erg blij mee om te kunnen melden dat Paul verbonden blijft aan onze praktijk(en). Hij zal als gespecialiseerd fysiotherapeut actief blijven en daarnaast een adviserende rol invullen om ons als het nieuwe MT te ondersteunen.

Bedankt Paul voor het vertrouwen in ons als nieuwe eigenaren en fijn dat we naast elkaar kunnen blijven samenwerken in ons mooie vak fysiotherapie binnen FITclinic.

Judith, Manon en Ton.