Als fysiotherapiepraktijk vinden wij kwaliteit belangrijk. Om die reden zijn onze Fysiotherapeuten gespecialiseerd in diverse gezondheidsklachten als bijvoorbeeld hoofdpijn, gewrichtsklachten, rugpijn, bekkenproblematiek en klachten als gevolg van een chronische ziekte of kanker. Daarnaast volgen zij regelmatig opleidingen en cursussen om de kennis actueel te houden. Alle Fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het centrale Kwaliteitsregister, welke u kunt vinden op www.defysiotherapeut.com. Hiermee kunt u er als patiënt van verzekerd zijn dat al onze Fysiotherapeuten over de actuele vakkennis beschikken. Daarnaast werken wij volgens de geldende richtlijnen voor zorgverleners in Nederland, om zo voor u de kwaliteit van onze zorgverlening en de wijze waarop wij omgaan met bijvoorbeeld uw medische dossier te waarborgen. De kwaliteit van onze zorgverlening wordt het gehele jaar door een onafhankelijk partij gemonitord, te weten Qualiview. Bekijk beoordeling Natuurlijk zijn wij te alle tijden benieuwd naar uw ervaring met ons. Geef beoordeling

Kwaliteitslabels

Onze Fysiotherapeuten zijn allen geregistreerd als gediplomeerd en erkend Fysiotherapeut bij de Rijksoverheid. Meer informatie www.bigregister.nl.

Een van de zorgverzekeraars in Oost-Nederland, te weten Menzis. Controleert jaarlijks minimaal één van onze praktijken op de naleving van procedures.

Het KNGF is de brancheorganisatie voor fysiotherapie. Voor u als patiënt bieden zij onder andere een platform voor onafhankelijke klachtbehandeling de wkkgz.

Al onze Fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. Voor meer informatie www.defysiotherapeut.com.