Op onze fysiotherapiepraktijken in Enschede Roombeek, Losser en Oldenzaal bieden wij diverse sportprogramma’s aan, waar u onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt sporten.

Waarom sporten onder begeleiding?Sport onder begeleiding in Enschede, Losser en Oldenzaal

Om samen met u uw doel te bereiken plannen we met elke FITnesser voor aanvang van de eerste sessie een intakegesprek. Hierin komt het volgende aan bod:

  1. Wij luisteren naar uw vragen;
  2. We brengen samen met u in beeld hoe uw dagelijkse activiteiten eruit zien;
  3. Wat u belangrijk vindt in uw leven en waar u het eerst aan zou willen werken;
  4. Aanvullend hierop kunnen we een aantal onderzoeken uitvoeren om zo uw conditie en/of bijvoorbeeld uw hartslag te meten.

Op basis van het intakegesprek en de uitgevoerde onderzoeken stellen we in overleg met u een haalbaar sportprogramma op.Sporten onder begeleiding in Enschede, Losser en Oldenzaal

Gedurende het FITnessen wordt u altijd bijgestaan door één van onze fysiotherapeuten. Hij/zij ondersteunt u de aangereikte oefeningen juist uit te voeren, monitort uw voortgang en gezondheid en voert zo nodig een gesprek met u om samen met u te beoordelen of uw doelen worden behaald. Of dat er bijgestuurd kan of moet worden op het opgestelde sportprogramma.

Met behulp van deze werkwijze zien we dat we wekelijks vele blije en tevreden FITnessers mogen verwelkomen in onze oefenzalen. Zodat een ieder de kans krijgt om al het mogelijke uit zijn/haar leven te halen en vooral lekker te bewegen. Want bewegen is gezond!

 

Wilt u het sporten bij ons een keer proberen? Dat kan. Vraag één van onze teamleden naar de mogelijkheden. Of bel 053 436 67 66.

Het tarief van uw FITness abonnement

periode  frequentie  bedrag p/p
FITness maand 1x p/w €42,30
maand 2x p/w €63,50
kwartaal 1x p/w €119,70
kwartaal 2x p/w €179,00
half jaar 1x p/w €217,20
half jaar 2x p/w €323,20
jaar 1x p/w €402,70
jaar 2x p/w €604,10

Kortingsmogelijkheden

  • Echtparenkorting: de tweede persoon ontvangt 20% korting. Deze korting wordt verleend op het tarief van de persoon met het voordeligste abonnement. Op maandabonnent(en) kunnen wij helaas geen korting verlenen.
  • Bewoners appertementencomplex Eekenhof te Enschede: per deelnemer 10% korting. Niet in combinatie met de echtparenkorting.

Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de FITness dan kunt u zich via de mail info@fitclinic.nl of telefonisch bij ons opgeven. Wij plannen vervolgens een intakegesprek met u in. Ook kunt u zich opgeven voor de FITness bij één van onze balie’s.