Hallo, Ik ben Nathalie en werkzaam aan onze locatie aan de Roomweg in Enschede.

Mijn werk als Kinderfysiotherapeut is super omdat ik kinderen van 0 tot 16 jaar met zeer verschillende (hulp)vragen kan ondersteunen. De ouder, school, het consultatiebureau, de kinderarts of sportvereniging signaleert. Dat ik daarna kinderen met hun motorische ontwikkeling en/of pijnklachten kan helpen is de uitdaging voor mij. Praktisch, doelgericht en spelenderwijs oefenen is waar wij als Kinderfysiotherapeuten van FITclinic & KIDSclinic voor gaan.

Naast mijn rol als Kinderfysiotherapeut ben ik binnen FITclinic actief als stagebegeleider. Ik heb hiervoor in 2015 de opleiding tot extern beoordelaar en stagebegeleider mogen volgen aan de Saxion Hogeschool.

 

BIG nr. 99063174704

Afgestudeerd als

  • 2004 Fysiotherapeut (Saxion Hogeschool)
  • 2009 Master Kinderfysiotherapeut (Hogeschool Utrecht)

 Fysiotherapeutisch specialisme

  • Kinderfysiotherapie (Master niveau)

Aandachtsgebieden:

Syndroom van Turner, orthopedische klachten bij kinderen, schrijfproblemen, behandeling van vroeg geborene, babymassage, medical taping, de behandeling van een voorkeurshouding bij baby’s – zuigelingen asymmetrie, plagiocephalometrie (valide methode om de schedel te meten), sensomotoriek (motorische ontwikkeling bij kinderen van de dagelijkse bewegingen en vaardigen)

Aangesloten bij de beroepsverenigingen

  • Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Kinder- en Jeugdgezondheidszorg (NVFK)

 

BIG nr. 99063174704

Meer weten?

Neem contact op