Mijn naam is Sven Vos en ik ben werkzaam als msc sportfysiotherapeut bij Fysio Cure Oldenzaal als praktijkhouder. Op de dinsdagen ben ik werkzaam binnen FITclinic. Mijn aandachtspunten binnen de fysiotherapie zijn de sportgerelateerde klachten/aandoeningen en de orthopedische problematiek (spieren, banden, pezen en gewrichten).

Na mijn afstuderen in 1996 heb ik mij verder gespecialiseerd op deze onderwerpen door opleidingen te volgen in o.a. de sportfysiotherapie, Specialized Physical Therapy in Sports, echografie, EPTE, dryneedling, Kinesiotaping en MC Conell Taping. Na 17 jaar werkzaam te zijn geweest als praktijkeigenaar in Hoofddorp bij FysioCuraPlaza, ben ik in 2016 gestart in Oldenzaal. Vanaf het moment dat we met Fysio Cure in Oldenzaal zijn begonnen hebben wij in FITclinic een goede samenwerkingspartner gevonden. Deze samenwerking hebben wij steeds verder weten te optimaliseren, zo hebben we in 2019 een gezamenlijke dependance opgestart in Enschede, bij Fitness Gym Okinawa, gericht op de (sport)fysiotherapeutische behandeling.

BIG nr. 59047332604

Afgestudeerd als:

  • 1996 Algemeen practicus (Saxion Hogeschool – voormalig Hogeschool van Enschede)
  • 2001 Allround sportfysiotherapeut (Hogeschool Utrecht/NOC/NSF)
  • 2011 Msc. Specialized Physical Therapy in sports (AVANS plus)
  • 2017 Echografie (NTE Leusden)

Fysiotherapeutische specialisatie:

  • Sportfysiotherapie
  • Echografie

Aandachtsgebieden:

Musculoskelatale problematiek, sportgerelateerde klachten/aandoeningen, orthopedische problematiek ((pijn)klachten in spieren, banden, pezen en gewrichten), dryneedling, shockwave therapie, Kinesiotaping en MC Conell Taping

 

BIG nr. 59047332604

Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat