• Heb je een blessure opgelopen tijdens het sporten?
  • Voelt een bepaalde beweging niet lekker?
  • Twijfel je of het verstandig is om door te trainen?
  • Of heb je gewoon behoefte om even te overleggen wat juist is?

Onze sportfysiotherapeut helpt je graag! Bel de blessurehulplijn M. 06 288 249 99

Hoe werkt het?Sportfysiotherapie in Oldenzaal

De blessurehulplijn is bedoeld om te overleggen wat verstandig is om te doen bij jouw blessure. In de meeste gevallen zullen wij je adviseren om onze praktijk te bezoeken. Zo kunnen we samen bepalen hoe wij jou het beste van je blessure kunnen afhelpen en wat je gedurende de week zelf kan doen om te herstellen.

Bij acute blessures of wanneer je twijfelt over de ernst van de blessure, bijvoorbeeld wanneer er hoofdletsel is of een mogelijke botbreuk; Is het advies om te allen tijde direct medische hulp in te schakelen in de vorm van de EHBO ter plaatse of een bezoek aan de huisarts/huisartsenpost te brengen.

Bereikbaarheid

De blessurehulplijn is te bereiken op werkdagen van 08:00 – 17:00 uur. En op de dinsdag en donderdag tot 21:00 uur via WhatsApp.

In het weekeinde kan je ook een WhatsApp sturen voor advies:

  • op zaterdag tussen 10:00 – 11:00 uur
  • op zondag tussen 16:00 – 17:00 uur

Verantwoordelijkheid

Het is onze plicht om een ieder erop te wijzen dat te allen tijde de trainer, de sporter zelf of diens ouder verantwoordelijk is voor het ondernemen van de ‘juiste’ actie naar aanleiding van een blessure of sportongeval. Immers voor onze sportfysiotherapeute is het op afstand niet altijd mogelijk om de ernst van de situatie goed in te schatten.

Wil jij graag advies?

Bel de blessurehulplijn M. 06 288 249 99