Ons motto ‘samen beter’

Bij fysiotherapie FITclinic hebben wij als motto ‘samen beter’. Dit betekent voor u als patiënt dat wij ervan overtuigd zijn u de beste behandeling te geven, wanneer wij samenwerken. Want wie kan beter aangeven wat u nodig heeft, dan u zelf en/of uw naaste omgeving. Zo zetten we u als patiënt echt centraal, door naar u te luisteren en te begrijpen hoe u leeft. Welke activiteiten voor u belangrijk zijn en waar u samen met ons op wilt focussen. Wij zien dan ook graag dat u zich bij ons ’thuis’ voelt, zodat we samen zorgen dat het snel weer beter gaat.

Wij geloven in samenwerking

Naast de samenwerking met u zetten we regelmatig overleg met uw (huis)arts en/of andere zorgverleners in, zodat u er van verzekerd bent dat de verschillende behandelingen op elkaar zijn afgestemd. Omdat deze multidisciplinaire zorg steeds belangrijker wordt. Met name bij de behandeling van kinderen en de doelgroep ouderen. Dan wel bij specifieke hulpvragen en/of aandoeningen die (vaak) een chronisch karakter hebben.

Om deze multidisciplinaire zorg laagdrempelig te houden en elkaar als zorgverlener snel te vinden en te kunnen raadplegen, zijn onze praktijken veelal gevestigd in gezondheidscentra. Zo kunt u uw zorg ontvangen op één locatie en kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen, wanneer dat nodig is.

Ons bezoeken?

Of u nu bij ons komt voor het oplossen van uw (pijn)klacht, het verbeteren van uw conditie, uw houding of het werken aan het beter kunnen uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten; Onze fysiotherapeuten en ondersteuners staan voor u klaar. U vindt onze fysiotherapiepraktijken in Enschede, de Lutte, Losser en Oldenzaal. Ook zijn wij regelmatig te vinden op diverse scholen in Twente, waarmee wij samenwerken.

Onze teamleden