Ons motto ‘samen beter’

Bij fysiotherapie FITclinic hebben wij als motto ‘samen beter’. Dit betekent voor u als patiënt dat wij ervan overtuigd zijn u de beste behandeling te geven, wanneer wij samenwerken. Want wie kan beter aangeven wat u nodig heeft, dan u zelf en/of uw naaste omgeving. Zo zetten we u als patiënt echt centraal, door naar u te luisteren en te begrijpen hoe u leeft. Welke activiteiten voor u belangrijk zijn en waar u samen met ons op wilt focussen. Wij zien dan ook graag dat u zich bij ons ’thuis’ voelt, zodat we samen zorgen dat het snel weer beter gaat.

Wij geloven in multidisciplinaire samenwerkingKinderfysiotherapie Enschede

Naast de samenwerking met u zetten we regelmatig overleg met uw (huis)arts en/of andere zorgverleners in, zodat u er van verzekerd bent dat de verschillende behandelingen goed op elkaar zijn afgestemd. Met name bij de behandeling van kinderen en de doelgroep ouderen. Dan wel bij specifieke hulpvragen en/of aandoeningen die (vaak) een chronisch karakter hebben, vinden wij multidisciplinaire samenwerking belangrijk.

Om deze multidisciplinaire zorg laagdrempelig te houden en elkaar als zorgverlener snel te vinden en te kunnen raadplegen, zijn onze praktijken veelal gevestigd in gezondheidscentra. Zo kunt u uw zorg ontvangen op één locatie en kunnen wij u eenvoudig doorverwijzen, wanneer dat nodig is.

Ons bezoeken?Sportfysiotherapie Oldenzaal

Of u nu bij ons komt voor het oplossen van uw (pijn)klacht, het verbeteren van uw conditie, uw houding of het werken aan het beter kunnen uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten; Onze fysiotherapeuten en ondersteuners staan voor u klaar. U vindt onze fysiotherapiepraktijken in Enschede, de Lutte, Losser en Oldenzaal. Ook zijn wij regelmatig te vinden op diverse scholen in Twente, waarmee wij samenwerken.

Onze teamleden