Met ingang van 28 juni ben ik begonnen als fysiotherapeut binnen FITclinic. Ik heb het afgelopen jaar met veel plezier stage gelopen bij Kim, Ruud en Paul en ben blij dat ik de kans heb gekregen om mezelf verder te ontwikkelen binnen FITclinic. Het afgelopen half jaar heb ik voornamelijk stage gelopen in Losser en was op sommige momenten in Oldenzaal of Enschede te vinden. Ik ben tegenwoordig het grootste gedeelte van de week in Losser aan het werk en een aantal dagdelen in Enschede. Voor iedereen die mij al kent, een beetje kent of helemaal niet kent wil ik me via deze weg kort voorstellen.

Mijn naam is Wouter Vink en ik ben 23 jaar. Ik woon inmiddels ruim 2 jaar in Enschede. De 20 jaar hiervoor ben ik woonachtig geweest in Hardenberg. In Hardenberg voetbal ik nog steeds bij HHC Hardenberg en dit is dan ook een van mijn vrijetijdsbestedingen. Ik zal vanaf komend seizoen ook een rol vervullen bij FC Suryoye, dus de kans dat je me buiten FITclinic op een sportpark tegenkomt is zeer aanwezig. Mijn interesse voor sport is groot en heb ook de ambitie om met de master sportfysiotherapie te starten.

Ik kijk uit naar het werken binnen FITclinic, de samenwerking met collega’s en om samen met de patiënt het beste resultaat te bereiken.

BIG nr. 19929630104

 

Afgestudeerd als:

  • 2020 Fysiotherapeut (Saxion Hogeschool)

BIG nr. 19929630104

Edith Tiethof

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat

Neem contact op Contact

Samen zorgen wij ervoor dat het beter gaat